9. heinäkuuta 2014

Babyshowerit eli...

Tänä vuonna kaksi hyvää ystävääni on saamassa jälkikasvua, ja päätin, että tottakai heille tulee järjestää babyshowerit! Tarkoituksena oli järjestää ihana hetki ystävien ja sisarusten kanssa, missä juhlistettaisiin tulevaa äitiä ja vauvaa, syötäisiin hyvää ruokaa ja nautittaisiin toistemme seurasta pienen ajanvietteen parissa.
Ensimmäisissä juhlissa oli tarjolla masukakkua! Päälliset ovat sokerimassaa ja sisältä löytyy herkullista passion-kerma-vadelmahillo täytettä. Lisäksi meillä oli salaattia, piirakoita, karkkia, sipsiä ja leipiä! Nälkä ei päässyt yllättämään näiden herkkujen keskellä.
Veikkasimme syntymäpäivää, painoa ja pituutta, maistatimme vauvanruokia äidillä, arvioimme mahan ympärysmittaa langan avulla, otimme aikaa vaipanvaihdossa pehmolelun avustuksella ja tottakai annoimme muutaman lahjankin äidille. Olin sopinut tulevan äidin kanssa neulovani vauvalle viltin. Hän valitsi mieluisan mallin ja värimaailman, mutta näki valmiin tuotoksen vasta juhlissa!
 Ohje: Moda 1/2010 nro 41
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 4
Mitat: 120x60
 Kuvioneule oli helppo tehdä, mutta harmaita hiuksia aiheutti viltin koko. Jouduin tekemään useamman reissun Lielahden Lankamaailmaan hankkiakseni riittävän määrän lankaa. Loppupeleissä viltistä tuli kuitenkin kunnollisen höyryttämisen ja silityksen avulla oikean kokoinen. Ja ihanan lämmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä puumerkki, ilahdun!