12. lokakuuta 2015

Matkalla kohti täydellistä pipoa

 Nupunupun-blogin Mariakos julkaisi Nuolenpäät-myssyn ohjeen viikko sitten. Se osui ja upposi siltä istumalta! Kerä taivaallisen pehmeää Canopya oli jo hetken odotellut hyllyssä sitä yhtä ja täydellistä mallia. Olin jo harkinnut erilaisia pitsipipo-malleja, mutta pelännyt että tulee aivan liian överiromanttinen pipo - huom langan väri!
Lanka: The Fibre Company - Canopy fingering, 46g
Väri: Guava
Puikot: 3,5mm
Loin silmukat melkein siltä istumalta. Hetken otin paussia kun tajusin ettei langan vahvuus vastaa yhtään Mariakoksen käyttämää Rowanin Hemp Tweediä. Loin siis suorilta 104 silmukkaa ja kuvion alkaessa lisäsin 8 silmukkaa, eli yhteensä neuloin 112 silmukalla. Vähän jännitin tuleeko sopivan kokoinen - ihan turhaa, istuu täydellisesti! Malli oli erittäin helppo neulottava ja ohjevideo kuvion tekoon oli erittäin selkeä! Kavennuksia jatkoin hiukan pidemmälle ettei pipo "pussittaisi" liikaa. Poikkilangat tuovat kivasti langan kiillon esille. Neulomistuntuma oli mieletön - huikea lanka! Toinen vyyhti jäi vielä kun olin varautunut isompaan menekkiin, siitä on suunnitelmissa jo samalla kuviolla lapaset pipan kaveriksi.
Raiteet tuli myös mieleen mallista, tällä pipalla kelpaa nyt suunnata syksyn seikkailuihin!
Eikun menoksi!

4 kommenttia:

  1. Oi, miten hieno pipo siitä tuli ja mikä ihana karkkiväri! :) Lapaskavereiden neulominen samalla pinnalla onkin niin loistava idea, että täytyy ehkä itsekin testata. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väri on kyl super! Vikassa kuvassa kaikki tän syksyn lempparivärit. <3 Ehdottomasti testilistalle, kyllähän kivempaa on aina kavereiden kaa! :D

      Poista
  2. Tämä menee testiin. Tosi kiva!

    VastaaPoista

Jätä puumerkki, ilahdun!